Nuorisoteatterin kesäleiri

Rantasalmen Nuorisoteatteri sekä

Etelä-Savon Musiikkiteatteri- ja Oopperayhdistys järjestävät

MUSIIKKITEATTERILEIRIN

8. luokkalaisille ja sitä vanhemmille

kesäkuussa 2018: la–ke 16.–20.6.2018.

Leiri järjestetään Musiikki- ja teatterisali Tornadossa. Opetusta annetaan pääsääntöisesti klo 9.00–18.00 välillä päivittäin ja iltaisin on ohjelmassa omatoimista harjoittelua sekä iltaohjelmaa. Viimeisenä leiripäivänä on päätösesitys klo 16.00 alkaen. Leirin teemana on yhdistelmä kahdesta musikaalista: Grease ja My Fair Lady. Leirillä opettavat Eveliina Heinonen (näyttelijäntyö), Joonas Asikainen (musiikki) ja Jyri Numminen (tanssi). Kaikki leiriläiset osallistuvat kaikille eri osa-alueiden tunneille.

Leirimaksu 150€ sisältää opetuksen, materiaalit sekä lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan päivittäin.

Leirimaksu 170€ sisältää edellisten lisäksi majoituksen Hotelli Rinssi-Everstissä la–ke (4 yötä) sekä majoitukseen kuuluvat aamupalat.

Leiri toteutuu viiden päivän mittaisena, jos vähintään 20 nuorta ilmoittautuu leirille. Kymmenellä nuorella järjestämme leirin, mutta lyhyempänä. Maksimissaan voimme ottaa 25 osallistujaa mukaan. Alle 8. luokkalaiset leiriläiset huomioidaan, jos ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen on vielä vapaita paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen päättyy 4.5.2018. Tiedustelemme ruoka-aineallergiat ja leiriläisen muut sairaudet sähköpostitse laskun lähettämisen yhteydessä toukokuun lopulla.

Ilmoittautumiset sähköpostitse:

Järvi-Saimaan kansalaisopiston musiikin suunnittelijaopettaja Marja Ikonen:

marja.ikonen(at)rantasalmi.fi.

Lisätiedot, puh. 044-4175228 / Marja